Har din PC spion program? Beskytt personvernet!

Mange PCer har fått installert spion-programmer selv om eieren av datamaskinen ikke har akseptert dette. Finn ut hvordan du sporer opp og fjerner spion programmene!

spion program, personvern, spionasje, spionere, programmer

Beskytter du deg godt nok mot spionasje? Svært mange datamaskiner har spyware installert eller de lekker sensitiv informasjon. Finn ut hvordan du kan beskytte deg her!

Spion programmer er en trussel mot personvernet. Hvis du i det hele tatt bryr deg om å holde dine hemmelige passord, dine innloggingsdetaljer, dine epost meldinger, osv, på et privat nivå, så bør alle spion programmer fjernes så raskt som mulig.

Du kan ha fått installert spion programmer!

Svært mange PCer har fått installert spion programvare (Spyware). Det finnes flere gode programmer som skal hjelpe deg med å bekjempe disse spion programmene.

Her er noen nødvendige programmer for å beskytte personvernet og bekjempe spionasje på din egen datamaskin:

  1. NoAdware er et must. Bruk programmet til å fjerne eventuell adware og spyware som allerede er installert, og beskytt deg og din datamaskin mot fremtidige angrep.
  2. WinClear rydder opp i internett historikk og dine personlige midlertidige filer (som du ikke lenger har bruk for). Hvis du har opplevd at du PC krasjer ofte, du får ofte feilmeldinger, eller at systemet låser seg og kanskje at du får en treg PC. WinClear kan hjelpe deg med å rette opp slike problemer.
  3. Registry Fix søker igjennom registeret på datamaskinen etter feil. Her kan du finne gode indikasjoner på spyware programmer som har vært installert tidligere, men som har blitt fjernet. Det kan være greit å finne ut om du har blitt spionert på tidligere, selv om ingen spionerer på deg akkurat nå.
  4. I Am Big Brother er ikke et anti-spyware program, men faktisk et spyware program - som er produsert for at foreldre skal kunne føre kontroll over hva barna deres driver med på datamaskinen. 99% av spyware programmer som blir installert på en datamaskin installeres mot eierens vilje, men her er et spionprogram som faktisk kan brukes til nyttige formål. Ved å kontrollere hva andre bruker maskinen din til, vil du også kunne se hva de gjør på datamaskinen som kan utsette datamaskinen for trussler. Et litt morsomt program også, for den som er nyskjerrig på hva partneren eller barna deres driver med på internett etc.

Folk tror at et anti-virus program er nok til å holde seg godt beskyttet, men der tar de feil. Programmene nevnt over vil hjelpe deg langt på vei til å beskytte dine private data.

Favoritt programmer som vi anbefaler at du kjøper:


Registry Easy gør det enkelt for alle å rydde opp i registeret på egenhånd. Få maskinene din til å gå raskere med dette programmet.


NoAdware hjelper deg å holde uønsket reklame og spion-programmer unna din datamaskin.


Foreldrekontroll utføres enkelt og greit med programmet I Am Big Brother. Elegant løsning for en trygg familiehverdag på internett.


Et must for alle Windows brukere! Få windows til å gå raskere ved å bruke programmet Win Clear