Nedlasting av film og video

Det er enkelt å laste ned filmer fra Internett. Alt du trenger er et program (se anbefaling i denne artikkelen) for å laste ned filmer fra internett.

film, video, last ned, nedlasting, download, spillefilm

Last ned filmer: Det er dyrt å gå på kino eller kjøpe en DVD/BlueRay film. Det finnes rimeligere alternativer, for eksempel NetMovie.

Anbefalt: Last ned filmer med Movie Downloads

Det koster mye å gå på kino eller å kjøpe en DVD hver gang man skal se en film. Derfor er det mange som heller velger å laste ned filmer fra Internett. Filmene kan så spilles av på datamaskinen, eller den kan spilles av på en vanlig TV eller en iPod.

Nå tar det bare minutter å laste ned en film!

Du kjenner kanskje til Napster, et fildelingssystem som ikke lenger eksisterer. Med Napster tok det gjerne flere dager å laste ned bare én film.

Med et medlemskap fra tjenestene nevnt under kan man laste ned filmer raskt og enkelt, og i løpet av 2-20 minutter kan man ha lastet ned en hel spillefilm (hurtigheten på nedlastningen kommer selvfølgelig an på hvilken hastighet du har på Internett hjemme hos deg).

Hvordan laste ned filmer fra internett?

Det er veldig lett å laste ned filmer fra internett, når man har tilgang til programvaren og tjenestene som er nødvendig.

Hvis du bruker de tjenestene som vi vil omtale snart, så kan du regne med å være klar i løpet av minutter fra nå. Å laste ned film fra internett er enkelt, og vi skal vise deg hvordan.

Anbefalte tjenester for nedlassting av film

Her har vi plukket ut tre gode tjenester for nedlasting av film via internett som vi anbefaler deg å prøve:

GOD: The Movie Downloads er en tjeneste som gjør det enkelt å laste ned film fra din datamaskin hjemme. Ubegrenset med nedlasting 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.  Ingen tidsbegrensning på nedlastninger, og ingen begrensninger på båndbredde eller antall filmer. Last ned så mye du vil! CD Brenner program medfølger.

BEDRE:  Easy Movies gir deg en enkel måte å laste ned spillefilmer på fra en mengde kategorier (Action, eventyr, animasjonsfilmer, tegnefilmer, komedie filmer, dokumentarer, drama, familie filmer, fantasi, norske filmer, grøssere, siste kino filmer, mystikk, romantikk, sci-fi spillefilmer, sport, thrillere, TV serier krigsfilmer, western). Millioner av filer deles blant 5 millioner brukere i dette nettverket! Easy Movies tar betalt for tilgang, men det er vel anvendte penger.

BEST: Movie Downloads (NetMovie) gjør det enkelt og raskt å laste ned filmer i høy kvalitet fra internett, og du betaler kun en engangsavgift for tjensten (ikke månedtlig medlemskap betaling!). I tillegg til å laste ned filmer kan du laste ned tv-serier, musikk og dataspill. Anbefales.

Nedlasting av film over internett har blitt enkelt, og med dagens bredbånd løsninger i de fleste hjem tar det bare minutter å laste ned en hel spillefilm. Prøv selv å se hvor enkelt det er, bruk for eksempel NetMovie (Movie Downloads) til å laste ned filmer nå med en gang.

 

Favoritt programmer som vi anbefaler at du kjøper:


Registry Easy gør det enkelt for alle å rydde opp i registeret på egenhånd. Få maskinene din til å gå raskere med dette programmet.


NoAdware hjelper deg å holde uønsket reklame og spion-programmer unna din datamaskin.


Foreldrekontroll utføres enkelt og greit med programmet I Am Big Brother. Elegant løsning for en trygg familiehverdag på internett.


Et must for alle Windows brukere! Få windows til å gå raskere ved å bruke programmet Win Clear